Pāriet uz galveno saturu

Preču ilgtspēja

Mēs mīlam modi. Un mēs mīlam mūsu planētu.
Kā mēs atspoguļojam ilgtspēju mūsu veikalā
Savos lēmumos mēs cenšamies ņemt vērā ilgtspējas faktorus. Mūsu mērķis ir palīdzēt mūsu klientiem darīt to pašu. Mums tas nozīmē dot klientiem iespēju pieņemt informētus lēmumus, iekļaujot izstrādājumu ietekmi uz vidi un sociālo ietekmi veicot pirkumus.

Mēs plānojam turpināt sadarboties ar saviem partneriem, lai uzlabotu pārredzamību un datu kvalitāti, vienlaikus mainot mūsu preču klāstu, lai klientiem piedāvātu vairāk izstrādājumu, kuros galvenā uzmanība tiek pievērsta ilgtspējai.

Neviena prece nav 100% ilgtspējīga. Tomēr mēs uzskatām, ka daudzas preces ir labāka izvēle salīdzinājumā ar to tradicionālajiem analogiem. Mūsu mērķis ir palielināt informētību par ilgtspēju mūsu veikalā.

Mūsu mērķis ir nepārtraukti attīstīties un mācīties no pieredzes, klientiem un nozares atsauksmēm. Mēs ilgtspējību uzskatām par nepārtrauktu ceļojumu un vēlamies pavadīt savus klientus šajā ceļojumā. Tāpēc pievienojies mums!
Mūsu preču ilgtspējas simboli
Mūsu ilgtspējas simboli apvieno trešo pušu standartus, licences un sertifikātus, kas attiecas uz materiāliem, ražošanu vai sociālajiem standartiem visā piegādes ķēdē. Izstrādājumi, uz kuriem ir kāds no mūsu ilgtspējas simboliem, atbilst vismaz vienai no mūsu prasībām, proti, ir licencēti vai sertificēti trešo pušu materiāli vai zīmola līmeņa sertifikācija. Lai deklarētu ilgtspēju, zīmoliem ir jāsniedz informācija par savu produktu ilgtspēju un jāspēj to pierādīt.
Bioloģiski materiāli
Preces ar šo marķējumu ir izgatavotas no bioloģiskiem materiāliem. Bioloģiskā lauksaimniecība samazina ūdens patēriņu un aizliedz ģenētisko modifikāciju, ķīmisko mēslojumu un pesticīdus. Tās mērķis ir saglabāt augsnes auglību un bioloģisko daudzveidību.
Pārstrādāts materiāls
Preces ar šo marķējumu ir izgatavotas no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem, un tās ir ražotas, atkārtoti izmantojot iepriekš vai pēc patēriņa iegūtus materiālus. Izmantojot pārstrādātus materiālus izstrādājumos, tiek samazināts izejmateriālu patēriņš un ar to saistītie atkritumi, enerģija un ūdens patēriņš, kas rodas, ražojot neapstrādātus materiālus.
Uzlaboti ražošanas procesi
Preces ar šo marķējumu ir ražotas ar mērķi samazināt ražošanas ietekmi uz vidi un sociālo ietekmi. Tas var ietvert tādus pasākumus kā resursu taupīšanas praksi, atbildīgu ķīmisko vielu izmantošanu un uzlabotus darba apstākļus materiālu apstrādes laikā.
Atbildīga lopkopība
Preces ar šo marķējumu satur atbildīgi iegūtus dzīvnieku izcelsmes materiālus. Iegūšana tika koncentrēta uz ētisku izturēšanos pret dzīvniekiem pirms materiālu ieguves, ieguves laikā un pēc tās.
Atbildīgs iepirkums
Preces ar šo marķējumu satur augu izcelsmes materiālus, kas iegūti, izmantojot videi un cilvēkiem mazāk kaitīgu praksi. Bioloģiskās daudzveidības saglabāšana ir pamatā tādām vides un sociālajām praksēm kā reģeneratīvā lauksaimniecība un atbildīga mežsaimniecība.
Izgatavots aprites principam
Preces ar šo marķējumu ir ražotas, ievērojot aprites principus, kas ir pamatā to dizainam un visiem aprites cikla posmiem. Aprites procesu mērķis ir noslēgt aprites ciklu, izvairoties no materiālu sajaukšanas, (atkārtoti) izmantojot ilgmūžīgus, atjaunojamus vai pārstrādātus materiālus un tādējādi samazinot atkritumu daudzumu un nepieciešamību pēc jauniem resursiem.
Inovatīvi materiāli
Preces ar šo marķējumu ir izgatavotas no inovatīviem materiāliem. Tie ir augu izcelsmes alternatīvas dzīvnieku izcelsmes vai sintētiskiem materiāliem un var būt izgatavoti no kultūraugiem, augļiem vai dārzeņiem.
Uzlaboti sociālie centieni
Preces ar šo marķējumu ir ražotas saskaņā ar uzlabotu sociālo praksi. Tā var ietvert tādus principus kā darba apstākļu uzlabošanu, taisnīgu atalgojumu un dzimumu līdztiesību visos preces dzīves cikla posmos.
Ilgtspējas kategorija
Izpēti kategoriju "Ilgtspēja", lai rastu iedvesmu jauniem tērpiem un stilam.
Simbolu pamatā esošie standarti un licences
Mūsu ilgtspējas simboli ir pamatoti ar trešo pušu sertifikātiem, licencēm un standartiem materiāla vai zīmola līmenī. Mēs esam sagrupējuši šādus simbolus, lai, pārlūkojot mūsu veikalu, būtu vieglāk saprast ilgtspējas aspektus.
Līdzās mūsu ilgtspējas simboliem, kas apvieno dažādus materiālus un sertifikātus, mēs atklājam arī šādus trešo pušu veiktus zīmolu sertifikātus.
Global Organic Textile Standard - GOTS Organic
Global Organic Textile Standard (GOTS) ir pasaulē atzīts apstrādes standarts tekstilizstrādājumiem, kas ražoti no bioloģiskām šķiedrām. Sertifikācijas procesa ietvaros tiek pārbaudīta visas ražošanas ķēdes atbilstība vides un sociālās atbildības prasībām. Tekstilizstrādājumiem, kas satur vismaz 95% organisko šķiedru, var piešķirt marķējumu "GOTS organic".
Global Organic Textile Standard - GOTS izgatavots no organiskiem materiāliem
Global Organic Textile Standard (GOTS) ir pasaulē atzīts apstrādes standarts tekstilizstrādājumiem, kas ražoti no bioloģiskām šķiedrām. Sertifikācijas procesa ietvaros tiek pārbaudīta visas ražošanas ķēdes atbilstība vides un sociālās atbildības prasībām. Tekstilizstrādājumiem, kas satur vismaz 70% organisko šķiedru, var piešķirt marķējumu "izgatavots no organiskām izejvielām".
Organic Content Standard - OCS 100
Organic Cotton Standard 100 (OCS 100) apliecina, ka tekstilizstrādājumi satur vismaz 95% sertificētu bioloģisko materiālu. Pārbaudot izsekojamību visā piegādes ķēdē, OCS 100 ļauj pārredzami un neatkarīgi novērtēt un pārbaudīt bioloģisko šķiedru saturu konkrētajā izstrādājumā.
Organic Content Standard - OCS Blended
Organic Content Standard blended (OCS blended) pārbauda tekstilizstrādājumus, kas satur vismaz 5% sertificēta organiskā materiāla. Pārbaudot izsekojamību visā piegādes ķēdē, OCS blended ļauj pārredzami un neatkarīgi novērtēt un pārbaudīt organisko šķiedru saturu konkrētajā izstrādājumā.
Global Recycled Standard (GRS)
Global Recycled Standard (GRS) ļauj marķēt produktus, kas ir ražoti no vismaz 50% sertificēta pārstrādāta satura. GRS mērķis ir palielināt pārstrādātu materiālu izmantošanu un samazināt negatīvo ietekmi ražošanā no sociālā, vides un ķīmiskā viedokļa. Vienlaikus visā piegādes ķēdē jāveicina videi draudzīga un sociāli atbildīga otrreizējā pārstrāde.
Leather Working Group (LWG)
Leather Working Group (LWG) ir starptautiska bezpeļņas dalīborganizācija, kas apvieno vairāk nekā 1600 ādas rūpniecības nozares dalībnieku. LWG sertificē miecētavas, pamatojoties uz tādiem kritērijiem kā ūdens un enerģijas patēriņš, ķīmisko vielu izmantošana, atkritumi un notekūdeņi. Pērkot šo izstrādājumu, tu atbalsti LWG sertificētas miecētavas.
Tu esi apskatījis 6 no 12 sertifikātiem
bluesign® PRODUCT
bluesign® PRODUCT apzīmē tekstilizstrādājumu ražošanu ar pēc iespējas mazāku ietekmi uz cilvēkiem un vidi, piemēram, ierobežojot ķīmisko vielu izmantošanu. Tā ir vērsta uz patērētāju drošības, darba vietas drošības un atbildīgas resursu izmantošanas nodrošināšanu. Bluesign® PRODUCT sertificētajiem izstrādājumiem jābūt vismaz 90% apstrādātiem sertificētās rūpnīcās, un vismaz 30% aksesuāru jābūt bluesign® APPROVED.
Responsible Down Standard (RDS)
Responsible Down Standard (RDS) ir stingrs standarts, kas garantē dūnu un spalvu izstrādājumu izsekojamību visā to piegādes ķēdē. RDS nosaka stingras vadlīnijas, lai nodrošinātu dzīvnieku labturības ievērošanu, t. i., attiecībā uz barības un ūdens kvalitāti, turēšanas apstākļiem, ganāmpulka blīvumu un āra pieejamību, dzīvnieku veselību un higiēnu. RDS aizliedz arī piespiedu barošanu un dzīvu dzīvnieku noplūkšanu.
Responsible Mohair Standard (RMS)
Responsible Mohair Standard (RMS) ir brīvprātīgs standarts, kura centrā ir izsekojamība, dzīvnieku labturība un vides atbildība mohēras piegādes ķēdē. RMS nodrošina dzīvnieku labturības brīvību ievērošanu un stingru uzraudzības procesu visā piegādes ķēdē.
Responsible Wool Standard (RWS)
Responsible Wool Standard ir vadošais standarts dzīvnieku labturībai vilnas nozarē, kas garantē atbildīgu aitkopību. Šis marķējums attiecas uz dzīvnieku labturību, ilgtspējīgu augsnes apsaimniekošanu un aizsardzību, kā arī pilnīgu piegādes ķēdes pārredzamību ar integrētu izsekojamības sistēmu.
Cradle to Cradle Certified® (Sudrabs)
Ar Cradle to Cradle Certified® preču programmu ir noteikts globāls standarts drošām, pārstrādājamām un atbildīgi ražotām precēm. Cradle to Cradle Certified® aptver visu vērtību ķēdi un nodrošina preču pozitīvu ietekmi uz cilvēkiem un planētu. Prece izpildījusi vismaz sudraba līmeņa prasības visās standarta kategorijās.
Cradle to Cradle Certified® (zelts)
Ar Cradle to Cradle Certified® preču standartu ir noteikts globāls standarts drošām, pārstrādājamām un atbildīgi ražotām precēm. Cradle to Cradle Certified® sertifikācija aptver visu vērtību ķēdi un nodrošina, ka preces pozitīvi ietekmē cilvēkus un planētu. Šī prece atbilst minimālajām zelta prasībām visās standarta kategorijās.
Tu esi apskatījis 12 no 12 sertifikātiem
Iepērkoties atrodi mūsu preču ilgtspējas simbolus
Tu vari ieraudzīt šos simbolus visā mūsu veikalā. Izprotot tos, tev būs vieglāk orientēties un izmantot mūsu ilgtspējas funkcijas. Šeit uzzināsi, kā tos izmantot, lai apzinīgāk iepirktos ABOUT YOU.
Apskati mūsu Ilgtspējas kategoriju, lai rastu iedvesmu.
Izmanto mūsu ilgtspējas filtrus, lai atlasītu preces, kas atbilst tevis izvēlētajam ilgtspējas līmenim.
Iepērkoties noklikšķini uz simbola, lai redzētu kopsavilkumu par preces ilgtspēju.
Apskati ilgtspējas sadaļu preču apraksta lapā, lai iegūtu vairāk informāciju par izstrādājumu materiāliem, ražošanu un sertifikāciju.
Kā rūpēties par savu apģērbu
Informētu lēmumu pieņemšana var ietvert ne tikai to, ko pievieno iepirkumu grozam. Apskati mūsu sadaļu "Mīli savu garderobi", lai uzzinātu, kā pareizi kopt apģērbu vai pārveidot to, lai paildzinātu tā mūžu. Vai esi gatavs rīkoties?
Vai vēlies uzzināt vairāk par mūsu darbībām?