Pāriet uz galveno saturu

Mīli savu garderobi

Pareizas rūpes par iecienītākajiem izstrādājumiem ļauj tos baudīt ilgāk un pozitīvi ietekmē mūsu planētu. Uzzini vienkāršus, ātrus un praktiskus padomus par to, kā ne tikai salabot, iztīrīt, bet arī pārveidot apģērbu par pavisam jaunu stilu, lai pagarinātu tā mūžu un jūsu kopā pavadīto laiku. Gatavi rīkoties?
Labošana
Atjauno savu apģērbu, izmantojot šos gudros un vienkāršos labošanas padomus, kas ietaupīs tavu laiku un pat šuvēja apmeklējumu.
Pogas piešūšana Vai tava poga burtiski karājas uz diega? Piestiprini to! Piedāvājam drošu metodi, kā piešūt jaunu pogu.
Caurumu aizlāpīšana Vai tavā apģērbā ir caurums un tev nav šūšanas piederumu? Lūk, vienkāršs paņēmiens, kā salāpīt caurumus, izmantojot ielāpu, cepamo papīru un gludekli.
Saplēstas šuves labošana Vai saplēsi apģērba šuvi un tev to nepieciešams nekavējoties salabot? Tas ir vienkāršāk, nekā šķiet, – viss, kas tev nepieciešams, ir šķēres, adata un diegs. Izmēģināsim to kopā.
Apģērbu triki
Atklāj jautrus, ātrus un radošus veidus, kā atsvaidzināt un izmantot savus iecienītākos izstrādājumus un dot tiem otru iespēju.
Pārveido savu šalli par balaklavu Balaklava ir moderns aksesuārs aukstajā sezonā, un viss, kas tev nepieciešams tās izveidošanai, ir tava mīļākā šalle. Mēs pastāstīsim kā.
Uzlabo savus brīvā laika apavus Tavā garderobē ir pārāk daudz brīvā laika apavu un meklē ko izsmalcinātāku? Uzlabo savus baltos brīvā laika apavus mājās – lūk, kā tos viegli uzlabot kā profesionālim.
Padari kleitu ciešāk piegulošu Vai tava kleita ir pārāk vaļīga? Izmēģini šo bez šūšanas triku, lai kleita perfekti piegulētu ap vidukli, izmantojot tikai divas drošības adatas un aukliņu vai lentīti.
Izstrādājumu kopšana
Nodrošini apģērbiem pienācīgu kopšanu, lai tie ilgāk kalpotu un izskatītos lieliski, izmantojot šos vienkāršos padomus.
Kā lasīt kopšanas etiķetes Vai vēlies izmazgāt savu jauno apģērbu, bet nezini, ko nozīmē kopšanas etiķetes norādījumi? Mēs esam par tevi parūpējušies! Mūsu pārskatā atradīsi visu svarīgāko mazgāšanas, žāvēšanas un gludināšanas simbolu nozīmi.
Vilnas kopšanas padomi Vilna ir delikāts materiāls, kas prasa pienācīgu apstrādi. Palīdzi saviem izstrādājumiem kalpot ilgāk, izmantojot šos padomus.
Džinsa kopšanas padomi Džinss ir izturīgs audums, kas, pienācīgi kopjot, var kalpot daudzus gadus. Tālāk sniegtie padomi palīdzēs tev saglabāt savu iecienītāko džinsa apģērbu kā jaunu ilgu laiku.
Pārveidojumi
Pārvērt savus iecienītākos apģērbus, lai tie perfekti piestāvētu tev un tavam stilam, izmantojot šos ātros un vienkāršos pārveidošanas padomus.
Piedurkņu garuma saīsināšana Vai tava apģērba piedurknes ir pārāk garas? Ir ātrāks risinājums par došanos pie drēbnieka – viss, kas tev nepieciešams, ir krīts, diegs, šķēres, mērlente un šujmašīna.
Džinsu garuma saīsināšana Vai tavi džinsi ir pārāk gari vai vienkārši vēlies tiem piešķirt jaunu izskatu? Lūk, ātrs un vienkāršs veids, kā tos saīsināt pat tad, ja esi iesācēja šūšanā.
Apakšmalu saīsināšana Vai tavi svārki ir pārāk gari, vai vienkārši vēlies nelielu uzlabojumu? Viss, kas tev nepieciešams, ir krīts, lineāls, līplente, gludeklis un šķēres. Lūk, kā to izdarīt.
Vai vēlies uzzināt vairāk par mūsu darbībām?