Pāriet uz galveno saturu
01d.
19h
32m
22s

Svinam 5 gadus ABOUT YOU: līdz PAPILDU -50% tikai LIETOTNĒ

Mēs mīlam modi.
Un mēs mīlam mūsu planētu.

Mūsu ieguldījums
Mēs ticam idejai par uzņēmējdarbību ar pozitīvu ietekmi uz vidi un taisnīgu attieksmi pret visiem cilvēkiem. Tāpēc mēs vēlamies, lai mūsu uzņēmējdarbībai būtu pēc iespējas lielāka pozitīva ietekme uz visu, kas atrodas mums apkārt. Meklējot risinājumu, mēs koncentrējamies uz trim jomām: uz ilgtspējīgākām precēm, aprites principu un ietekmi uz vidi.
Uz ilgtspējību orientētas preces
Neviena prece nav 100% ilgtspējīga. Taču mēs uzskatām, ka daudzas preces ir labāka izvēle, salīdzinot ar to tradicionālajiem analogiem. Ar mūsu veikala funkcijām mēs vēlamies, lai mūsu klienti varētu pieņemt informētus lēmumus par iepirkšanos, ņemot vērā preču ietekmi uz vidi un sociālo ietekmi.
Iepērkoties atrodi mūsu preču ilgtspējas simbolus
Apskati mūsu Ilgtspējas kategoriju, lai rastu iedvesmu.
Izmanto mūsu ilgtspējas filtrus, lai atlasītu preces, kas atbilst tevis izvēlētajam ilgtspējas līmenim.
Iepērkoties noklikšķini uz simbola, lai redzētu kopsavilkumu par preces ilgtspēju.
Apskati ilgtspējas sadaļu preču apraksta lapā, lai iegūtu vairāk informāciju par izstrādājumu materiāliem, ražošanu un sertifikāciju.
Aprites princips
Mūsu aprites modes iniciatīvu mērķis ir pagarināt izstrādājumu kalpošanas laiku un samazināt modes ražošanas un patēriņa radīto atkritumu daudzumu. Lai atvieglotu patērētāju paradumu maiņu, mūsu Second Love sortiments piedāvā alternatīvas lietotajai modei, tostarp lietotas un otrreizējās pārstrādes iespējas.
Upcycling sortiments
Mūsu pēdas nospiedums
Mēs nepārtraukti mērām savu ietekmi uz vidi un attiecīgi pilnveidojam savu analīzi. Izmantojot iegūtās zināšanas, mēs izvirzām mērķus ietekmes samazināšanai, sadarbojamies ar saviem partneriem, lai panāktu uzlabojumus, un katru gadu ESG ziņojumā informējam par sasniegto.
Atklāj mūsu korporatīvos pasākumus
Mūsu finanšu gads 2022/2023 skaitļos
2022/2023 finanšu gadā mēs samazinājām savu e-komercijas darbību emisiju intensitāti līdz 1,20 kg CO₂e uz vienu pasūtījumu, tādējādi uzlabojot mūsu emisiju efektivitāti salīdzinājumā ar 2020./2021. bāzes gada vērtību 1,31 kg CO₂e. Turklāt mēs samazinājām mūsu 1. un 2. darbības jomas SEG emisijas par 53,7 %, salīdzinot ar 2020/2021 gada bāzes gadu, tādējādi uzsverot mūsu apņemšanos samazināt oglekļa dioksīda emisijas. Visbeidzot, mēs palielinājām to mūsu sadarbības partneru īpatsvaru, kuriem ir zinātniski pamatoti mērķi, līdz 54,4 %. Šie sasniegumi atspoguļo mūsu pastāvīgos centienus piešķirt prioritāti ilgtspējai un samazināt ietekmi uz vidi.
Kā tu vari sniegt savu ieguldījumu?
Tas ir tik vienkārši - samazināt patēriņu, izdarīt apdomīgāku izvēli, izvēlēties aprites principu ikdienas lēmumos un rūpēties par saviem iecienītākajiem apģērbiem, lai pagarinātu to mūžu. Iepazīsties ar mūsu "Mīli savu garderobi" lapu, lai uzzinātu vienkāršus un radošus izstrādājumu labošanas un kopšanas padomus.
Apzinātība
Ir daudz veidu, kā veikt apdomīgākus pirkumus, sākot no kapsulveida garderobes izveides un beidzot ar pārstrādātu, lietotu vai ilgtspējīgāku modes preču izvēli. Izvēles iespējas ir bezgalīgas. Izvēlies zīmolus, kas atbalsta tavas vērtības, un iepērcies ar nodomu mīlēt savus izstrādājumus pēc iespējas ilgāk.
Rūpes par apģērbu
Pareiza kopšana palīdzēs taviem apģērbam kalpot ilgāk. Tas var būt tik vienkārši, kā ievērot uz kopšanas etiķetes norādījumus un mazgāt izstrādājumus retāk un aukstā ūdenī. Atrodi labu šuvēju un neizmet drēbes. Dod tām iespēju dzīvot otru dzīvi.
Pievienošanās aprites kustībai
Ir vairāki veidi, kā apģērbam piešķirt otru dzīvi, piemēram, pārveidojot vai pārstrādājot apģērbu, kā arī pārdodot vai ziedojot to labam mērķim. Jautra iespēja ir arī apmainīties apģērbiem ar draugiem.