Pāriet uz galveno saturu
01d.
19h
27m
40s

Svinam 5 gadus ABOUT YOU: līdz PAPILDU -50% tikai LIETOTNĒ

Viss, izņemot parasto
Bikses visiem auguma tipiem

Viss, izņemot parasto Bikses visiem auguma tipiem
Bikses visiem auguma tipiem770

Esi tu pati

Svinēsim mūsu skaistumu un unikalitāti. Ir lieliski justies pārliecinātai un zināt, kas tev patīk un piestāv. Un kāpēc tev vajadzētu zināt savu auguma tipu? Galvenais ir izvēlēties ērtus un universālus apģērbus un kombinēt tos tā, lai izceltu sava auguma labākās īpašības. Neatkarīgi no tā, vai tev ir smilšu pulksteņa, bumbierveida, apaļīga vai taisnstūra auguma forma, šeit atradīsi tērpus, kas ļaus tev justies ērti un izskatīties lieliski. Iedvesmojies!

Apaļīgs augums

Ja tev ir slaidāka ķermeņa apakšdaļa un apaļīgs viduklis, tev ir apaļīga figūra. Izcel savu siluetu ar platāka piegriezuma biksēm ar augstu jostasvietu. No galvas līdz kājām saskaņota krāsu gamma skaisti pagarina ķermeni - taisna piegriezuma auduma bikses ar pieskaņotu žaketi un kurpes ar papēžiem radīs pārliecinošu izskatu. Melnas uzvalka bikses ir tikpat universālas, cik arī glaimojošas. Izvēlies piegriezumu ar augstu vidukli, kombinē ar vienkāršu t-kreklu, lai izceltu vidukli, un tad pievieno kurpes ar papēžiem un žaketi, lai iegūtu perfektu vakara izskatu. Smilškrāsas platās bikses no mīksta materiāla piešķirs tavam izskatam apjomu. Kombinē tās ar tādas pašas krāsas kreklu un papēžiem, lai iegūtu satriecošu izskatu.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Bumbierveida auguma tips

Ja tava ķermeņa platākā daļa ir ap gurniem un tev ir smalkāka ķermeņa augšdaļa, tev ir bumbierveida figūra. Bikses ar paplatinātiem galiem izceļ un glaimo figūrai, savukārt augumu ieskaujoša mini kleita lieliski līdzsvaro proporcijas - uzvelc papēžus, lai izskatītos lieliski gan dienā, gan vakarā, un esi gatava doties. Aktuāla tendence: kleita kopā ar biksēm šobrīd ir ļoti aktuāla modes tendence! Uzvalka bikses vienmēr izskatās labi, ja tās ir ar augstu vidukli, un kopā ar īsu topu tu izcelsi savu vidukli. Ādas bikses ar augstu jostasvietu eleganti ieskaus ķermeni. Kombinācijā ar džemperi ar augstu apkakli, jostu un loaferiem, tu jutīsies ērti un izskatīsies pārliecinoši.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look