Pāriet uz galveno saturu

Atrodi īsto
Kā veikt mērījumus uzvalka iegādei

Atrodi īsto Kā veikt mērījumus uzvalka iegādei
Kā veikt mērījumus uzvalka iegādei191

Piegriezums ir svarīgs

Uzvalks ir garderobes klasika, taču tam jābūt pareizi izvēlētam. Tava ideālā žakete tev ļaus acumirklī justies eleganti. Pareizi piegriezta žakete būs ne tikai stilīga, bet arī nodrošinās tev komfortu stundām ilgi. Turklāt tā ir izturīga, tāpēc uz to varēsi paļauties gadiem ilgi. Ar pareizajām biksēm tev vajadzētu justies tā, it kā tu spētu paveikt pilnīgi jebko. Ar piemērotu piegriezumu tu jutīsies ērti un relaksēti un varēsi saglabāt savu lietišķo priekšnieka enerģiju visas dienas garumā. Lai atrastu piemērotāko izmēru un piegriezumu, tev ir nepieciešams veikt mērījumus. Uzzini vairāk šeit.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Lūk, kas tev būs nepieciešams

Ņem mērlentu, pildspalvu un papīra lapu. Pieraksti mērījumus un salīdzini ar interesējošā zīmola izmēru tabulu, lai atrastu pareizo izmēru. Ķeries pie darba!

Žaketei

Lai nomērītu plecus, uzvec piegulošu kreklu, kas ļaus tev iegūt precīzu mērījumus. Novieto mērlentu vietā, kur satiekas plecu un roku šuves, un izmēri attālumu līdz otram plecam un muguras šuvei.

Lai izmērītu piedurkņu garumu, turi rokas gar sāniem un atbrīvo plecus, turi mērlentu pie plecu un roku šuves malām. Izmēri attālumu gar roku līdz plaukstas locītavas vidum.

Lai veiktu krūškurvja mērījumus, nostājies ar rokām gar sāniem un izmēri krūškurvja visplašāko daļu.

Lai nomērītu plecus, izmēri attālumu virs lāpstiņām un ap tām, apmēram tajā pašā vietā, kur tika veikts krūškurvja apkārtmērs zem pleca.