Pāriet uz galveno saturu

Viss, izņemot parasto
Ikdienas stili visiem auguma tipiem

Viss, izņemot parasto Ikdienas stili visiem auguma tipiem
Ikdienas stili visiem auguma tipiem2192

Esi tu pati

Svinēsim mūsu skaistumu un unikalitāti. Ir lieliski justies pārliecinātai un zināt, kas tev patīk un piestāv. Un kāpēc tev vajadzētu zināt savu auguma tipu? Galvenais ir izvēlēties ērtus un universālus apģērbus, un kombinēt tos tā, lai izceltu sava auguma labākās īpašības. Neatkarīgi no tā, vai tev ir smilšu pulksteņa, bumbierveida, apaļīga vai taisnstūra auguma forma, šeit atradīsi tērpus, kas ļaus tev justies ērti un izskatīties lieliski. Iedvesmojies!

Apaļīgs augums

Ja tev ir slaidāka ķermeņa apakšdaļa un apaļīgs viduklis, tava auguma tips atbilst apaļīgam. Ja vēlies valkāt krāšņu ikdienas tērpu, izvēlies romantisku a-līnijas kleitu ar volāniem un kuplām piedurknēm, kas lieliski līdzsvaros tavu figūru. Kombinācijā ar augstpapēžu puszābakiem tu radīsi tērpu, kas skaisti apvieno mūsdienīgus elementus ar pārlaicīgiem. Ikdienas valkāšanai lieliski noderēs melni brīva piegriezuma džinsi ar augstu vidukli un vienkāršs t-krekls, kas skaisti izcels tavu vidukli un kājas. Pievienojot smailpapēžu puszābakus, šo ikdienišķo apģērbu var viegli pārvērst par elegantu. Tavs apģērbs var būt jebkāds, tikai ne vienkāršs - gluži kā tu!

Viss, izņemot parasto Ikdienas stili visiem auguma tipiem
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Bumbierveida auguma tips

Ja tava ķermeņa platākā daļa ir pie gurniem, bet ķermeņa augšdaļa ir diezgan smalka, tev ir bumbierveida figūra. Ideāls ikdienas tērps ir īsa adīta kleita, kas pievērš uzmanību tavām kājām - apvienojumā ar augstpapēžu zābakiem virs ceļiem tā vizuāli pagarinās tavu figūru un piešķirs tērpam elegantu, bet vienlaikus nepiespiestu izskatu. Tavā garderobē nevajadzētu iztrūkt arī džinsiem ar augstu vidukli. Tie ne tikai līdzsvaros tavas ķermeņa proporcijas, bet, kombinējot ar īsu topu un puszābakiem ar smailu papēdi, skaisti izcels tavu figūru, radot vienkāršu, bet krāšņu tērpu. Izpriecājies ar saviem tērpiem un svini savu unikalitāti!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look