Pāriet uz galveno saturu

Padomi, ieteikumi un izmēru tabulas mērījumu veikšanai
Kā atrast savu ideālo džinsu izmēru

Padomi, ieteikumi un izmēru tabulas mērījumu veikšanai Kā atrast savu ideālo džinsu izmēru
Kā atrast savu ideālo džinsu izmēru278

Atrodi savu ideālo piegriezumu

Meklē ideālo džinsu pāri? Vieglāk pateikt nekā izdarīt - līdz šim! Vai zināji, ka dažādi zīmoli piedāvā dažādas izmēru sistēmas? Daži izmanto starptautisko izmēru sistēmu (XS, S, M, L u.c.), citi - Eiropas (ES 38 u.c.), bet vēl citi - amerikāņu collas, kas balstās uz vidukļa un garuma attiecību. Turpini lasīt, lai uzzinātu, kā vislabāk atrast savu izmēru.

LeGer by Lena Gercke null, krāsa -

Kā veikt mērījumus

Lai noteiktu džinsu izmēru, rīkojies šādi:

1. Vidukļa apkārtmērs: veic mērījumus ap savu dabisko vidukļa līniju. Stāvi atslābināti un mērījumus veic tieši uz ādas.

2. Gurnu apkārtmērs: izmēri savu gurnu pilnīgāko daļu. Nenostiep mērlenti pārāk cieši, jo džinsi var izrādīties pārāk cieši.

3. Kājas iekšējais garums: stāvi basām kājām, atslābināti un taisni uz grīdas. Atstāj aptuveni 10 cm attālumu starp kājām. Izmēri attālumu no kājas iekšpuses līdz potītes kaulam. Padoms: lai iegūtu pēc iespējas precīzāku mērījumu, mērījumu var veikt cita persona.

Padomi, ieteikumi un izmēru tabulas mērījumu veikšanai Kā atrast savu ideālo džinsu izmēru
null, krāsa -

Konvertē cm uz collām

Lietojot izmēru noteikšanas sistēmu, kas attēlota collās, ir nepieciešams tikai konvertēt vidukļa un garuma mērījumu rezultātus. Piemērojama šāda formula: 1 colla atbilst 2,54 cm. Noteiktās vērtības daliet ar 2,54 cm. Piemēram, vidukļa izmērs 73 cm ir 29 collas, noapaļojot uz augšu, bet kāju izmērs 82 cm ir 32 collas, noapaļojot uz leju. Tādējādi tavs ideālais džinsu izmērs ir W29/L32.

Vēl tikai viens padoms, un tad būsi gatava iepirkties! Šī tabula var kalpot kā vadlīnijas tava izmēra noteikšanai. Precīzāku orientēšanos var sniegt interesējošā zīmola izmēru tabula, jo izmēri un piegriezumi atšķiras atkarībā no zīmola.

Padomi, ieteikumi un izmēru tabulas mērījumu veikšanai Kā atrast savu ideālo džinsu izmēru